PRAKTISK INFORMATION

Telefontid

Alle hverdage mellem kl. 8.00-11.00

Konsultationer

Konsultation dagligt efter aftale.  Ved bestilling af konsultation kan du frit vælge den læge du ønsker.

Akut konsultation

I forbindelse med akutte konsultationer samme dag, er det ikke muligt selv at vælge den læge man vil ind til. Her vil man få tid hos den første ledige læge.

Tidsbestilling og receptfornyelse

I telefontiden mellem kl. 8.00-11.00 

Hjemmeside

Der er  mulighed for at bestille tider og forny medicin her på hjemmesiden.

Medicin

Det er kun fast medicin som kan fornyes via hjemmeside eller ved sygeplejersken.

Sovemedicin, beroligende medicin og smertestillende medicin må, efter retningslinjer fra Styrelsen for Patientsikkerhed ikke udskrives via mail eller pr. telefon.

Der kræves lægelig vurdering ved konsultation hver gang. Man kan ikke forvente, at få akut lægetid til ovenstående konsultationer.

Email-konsultationer

Der er mulighed for at konsultere lægerne på E-mail. Hvis spørgsmålet ikke kan besvares pr. mail, vil lægen bede dig bestille en tid til konsultation.

E-mail konsultation er ikke egnet til akutte problemstillinger, idet der kan gå op til 5 dage inden du får svar. Endvidere skal det bemærkes, at der ikke besvares mail i weekenden samt når vi har ferielukket.

Lukkedage og Ferie

Vi vil på vores forside angive perioder, hvor vi har ferielukket. Hvis vi holder lukket vil vi altid sørge for, at en anden læge i byen kan kontaktes. Vikarlægen forventes kun at håndtere akutte problemstillinger.

Ved akut sygdom på hverdage fra kl. 16.00-08.00 samt i weekender og på helligdage henvises til 1813

Sygebesøg

Ved behov for akut sygebesøg bedes man ringe inden kl. 10.00 af hensyn til planlægning.

Sygebesøg køres af lægerne på skift. Det er lægens vurdering om et sygebesøg er nødvendigt. Vi tilstræber, at alle der kan, skal møde op til konsultation i klinikken.

Betjening ved skranken

Vi har ingen skranke. Vi finder det problematisk at samtaler ved en skranke kan høres af alle i venteværelset. Sygeplejersken sidder derfor på et kontor med mulighed for at lukke døren. Sygeplejersken passer telefonen fra kl. 8-11. Hvis man kommer uden aftale og ønsker hjælp af sygeplejersken til recept, tidsbestilling etc. har sygeplejersken bedst mulighed for at hjælpe mellem kl. 11 og 12 mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ventetid. Dette er ikke ment som åben konsultation hos lægerne. Alle konsultationer skal aftales på forhånd. 

Du gør sygeplejersken opmærksom på at du er kommet, ved at køre dit sygesikringskort igennem maskinen. Da vil du komme frem på hendes skærm.  Hvis sygeplejerskens dør står på klem kan man banke på.

Det gule Sygesikringskort

Du bedes huske dit sygesikringsbevis. Når du kommer skal du køre kortet igennem kortlæseren, afvente dobbelt bib-lyd og tage plads i venteværelset.

Urinprøver

Der er urinbægre med skruelåg til rådighed i klinikken. Husk at påføre navn og fødselsdato på kruset.  Urinprøver placeres i et lille skab på lægegangen.